Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Domov
Za pomoč pri spletnem nakupu smo vam na voljo od pon-pet med 8.00-16.00 na številki 031 377 360.
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

O podjetju

Pričetek poslovanja podjetja AVTO MARKOVIČ, d.o.o. seže v začetek leta 1993. V Škofji Loki ni bilo v tem času nobene trgovine, ki bi nudila kupcem potrebne dele za njihova vozila, zato smo se mi odločili za to dejavnost. Začetek je bil težak, saj so bili potencialni kupci vajeni kupovati potrebne rezervne dele v Ljubljani ali Kranju.

V nadaljevanju se vam predstavljamo kot trgovina z avtomobilskimi rezervnimi deli,motornimi olji, dodatno opremo in avtokozmetiko. Strmimo, da so v naši ponudbi kvalitetni rezervni deli, ki lahko brez pomislekov nadomeščajo originalne rezervne dele za skoraj vsa motorna vozila.

Naši dobavitelji so vrhunski tako domači kot tudi iz tujine. Ob vaši strokovni vgradnji in uporabi to potrjujejo z garancijo. Pri nas lahko dobite izdelke svetovno znanih proizvajalcev, izogibamo pa se, kolikor je možno, da v naši trgovini ni cenovnih izdelkov iz bližnjega ali daljnjega vzhoda.

Na zalogi imamo več tisoč različnih artiklov - tako avtomobilskih rezervnih delov, delov za tovorna vozila, različnih motornih olj, dodatne opreme in avtokozmetike.

Naši kupci so nas navajeni, da njihove želje uresničimo takoj, zahtevnejše pa v dnevu ali dveh. Ponosni smo, da nas poznajo po celotni domovini in tudi že v tujini.

V našem podjetju je trenutno sedem zaposlenih. V naši branži je to manjše podjetje, zato pa smo toliko bolj prilagodljivi, ustrežljivi in prijazni do vas kot kupcev. Naš moto je, da kar se da najbolje zadovoljimo vaše potrebe.

V eltu 2013 smo se preselili v nove poslovne prostore. S tem smo nam omogočili boljše delovne pogoje. Našim kupcem pa veliko parkirišče in večjo izbiro kvalitetnih proizvodov.

Prosta delovna mesta:

I. TRGOVEC – TERENSKI KOMERCIALIST

Odlikuje nas skrb za okolje, ekonomska stabilnost in pozitivna naravnanost. V ospredje postavljamo ambicije sodelavcev in delovne navade. Prepričani smo, da z motivacijo, timskim duhom in pravilnim pristopom lahko dolgoročno nizamo poslovne uspehe.

KOGA IŠČEMO?
Iščemo mlade ljudi z željo po osebni in poslovni rasti. Želimo, da poznaš vsaj osnove avtomehanike, saj ti bo v pomoč pri prodaji izdelkov. Imaš dobro razviti komunikacijske in pogajalske spretnosti, ki jih boš potreboval pri obiskovanju strank, spremljanju njihove prodaje in iskanju novih kupcev. Še boljše, če si prijazen, ustrežljiv, pripravljen na trdo delo, odprt za učenje, pripravljen slediti navodilom dela, ste odgovoren in korekten do dela.

TEHNIČNE ZAHTEVE
Minimalno IV. stopnja izobrazbe mehanične, strojne, trgovske ali druge ustrezne smeri, izpit B kategorije, lasten prevoz, znanje angleškega jezika, uporaba računalnika in orodij MS Office, poznavanje programa VASCO. PREDHODNJE IZKUŠNJE NISO POTREBNE

KAJ NUDIMO?
Delo v uspešnem kolektivu, prijazno delovno okolje, Zaposlitev za določen čas 1 leta z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas, polni delovni čas, fiksno + variabilno plačilo.
V kolikor se vidite v naši sredini, ste urejeni, učljivi, imate delovne navade, obožujete delo z ljudmi in iščete delo kjer boste lahko izkazali svoje sposobnosti nam Vašo ponudbo z življenjepisom pošljite na mail: maja@avtomarkovic.si do 15.2.2019

Spletne cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od maloprodajnih cen v trgovini.