Domov
Za pomoč pri spletnem nakupu smo vam na voljo od pon-pet med 8.00-16.00 na številki 031 377 360.
 • Spletna prodaja

  M: 031 377 360

  E: prodajaavtomarkovic.si

 • Maloprodaja

  M: 041 705 278

  T: 04 5155 900

 • Delovni čas

  Delavniki: 7:30 - 19:00

  Sobota: 8:00 - 13:00

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

SET ZA OBNOVO,ZAŠČITO ČRNE BARVE

SET ZA OBNOVO,ZAŠČITO ČRNE BARVE
 • SET ZA OBNOVO,ZAŠČITO ČRNE BARVE
 • SET ZA OBNOVO,ZAŠČITO ČRNE BARVE
ČISTILNI KOMPLET ZA ČRNA VOZILA
 • Cena:

  23,90 €

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

UPORABA:Črna je prava izbira za vaše vozilo. Nobena druga barva ne naredi vašega vozila tako razkošnega, zastrašujočega, skrivnostnega in celo bolj privlačnega. Strokovnjaki v podjetju Turtle Wax so razvili Black Box™ Finish Kit® - zbirko učinkovitih izdelkov, kateri vam pomagajo obnoviti in ohraniti globok, bogat, moker videz in črn sijaj. Izdelki ne puščajo belih prog na vašem vozilu. Black Box™ Finish Kit® poživi in obnovi zbledelo barvo in njen sijaj. Odlično deluje tudi na kovinsko črni in temno sivi barvi.

PAKIRANJE:1 x 355 mL Black Pre-Wax Cleaner (korak 1): Zaščitena formula čisti globlje in barvo obogati. Odstranjuje manjše krožne praske in mikro praske ter dodatno zapolni udrtine kamenčkov in druge odrgnine.
1 x 355 mL Black Carnauba Wax (korak 2): Karnauba vosek z dodatkom črne barve vsebuje visoko sijoče polimere in UV zaščito, ki daje barvi odbojnost in jo obenem zaščiti. Po nanosu čistilo zatesni in prekrije poškodbe na površini ter ustvari enoten videz in bogat črn sijaj.
2 x 355 mL Black Spray Detailer + razpršilec: Detailer se uporablja v kombinaciji s korakom 1 in 2. Pomaga odstranjevati krožne praske in doda povišan sijaj z vsakim korakom. Ta artikel se lahko uporablja tudi posamezno, med običajnim čiščenjem avtomobila, in sicer kot zaščitno sredstvo ali kot sredstvo za povečevanje sijaja.
2 x Penasti blazinici: Razviti posebej za pomoč pri koraku 1 in 2. Z njima lažje dosežemo gladko in sijočo površino.

Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.

Spletne cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od maloprodajnih cen v trgovini.