Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Domov
Za pomoč pri spletnem nakupu smo vam na voljo od pon-pet med 8.00-16.00 na številki 031 377 360.
Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

ČISTILO DIMER 5KG

ČISTILO DIMER 5KG
 • Maloprodajna cena v trgovini:

  40,90 €

 • Popust na spletu:

  23,41 €

 • Spletna cena:

  17,49 €

 • Šifra:

  DIMER 5KG

 • Blagovna znamka:

  atas

Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

DIMER 2kg - super koncentriran dvokomponentni detergent Atas


Super koncentrat za čiščenje zunanjih površin za profesionalno uporabo.

?Dvokomponentno alkalno čistilo, namenjeno za čiščenje tovornjakov, kontejnerjev, avtobusov in ostalih vozil, brez uporabe krtače ali gobe, razen na posebno umazanih mestih. Napada umazanijo od smoga, masti, prstov, itd.
?Ne poškoduje laka. Uporabljamo tudi za čiščenje zunanjih delov motorja in podvozja. Glavna značilnost dimerja je njegova učinkovitost in biološka razgradljivost elementov, ki jih vsebuje.
?Uporaba: Razredčimo z vodo v razmerju 1l proti 60-80l, če ga uporabljamo za predpranje, 1l proti 40-50l, če ga uporabljamo za normalno čiščenje, 1l proti 5-10l za čiščenje motorja in koles ter 1l proti 5-6l za čiščenje železniških vagonov. Raztopino razpršimo od spodaj navzgor, nato pa izplaknemo z vodnim čistilcem (mrzlo). Za pravilno uporabo priporočamo čiščenje poleti in sicer v senci in že ohlajenih površin. Zaradi raztopin se izogibajte predolgega stika čistila z aluminijem in njegovimi zlitinami. Med čiščenjem nosite rokavice in zaščitna očala. Preden izlijete tekočino iz posode, jo dobro pretresite.

Spletne cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od maloprodajnih cen v trgovini.