Domov
Za pomoč pri spletnem nakupu smo vam na voljo od pon-pet med 8.00-16.00 na številki 031 377 360.
 • Spletna prodaja

  M: 031 377 360

  E: prodajaavtomarkovic.si

 • Maloprodaja

  M: 041 705 278

  T: 04 5155 900

 • Delovni čas

  Delavniki: 7:30 - 19:00

  Sobota: 8:00 - 13:00

Košarica Količina:

0


Znesek:

0,00

KRPA ZA POLIRANJE MIKROFIBRA 30X30CM 5X

KRPA ZA POLIRANJE MIKROFIBRA 30X30CM 5X
Čarovnija mikrofibra krpe
 • Cena:

  2,31 €

 • Šifra artikla:

  MMTA131011

 • Blagovna znamka:

  mammooth

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Brisanje površin z mikrofibra krpami je najhitrejši, najbolj učinkovit in okolju najbolj prijazen način čiščenja saj ne potrebujete kemičnih čistil. In najcenejši, saj ne boste potrebovali več posebnih krp in čistil za steklo, pohištvo in tuš kabine.

Čudežna moč teh krp je v njihovi sestavi. Izraz »mikrofibra« (ang. microfiber) oz. mikrovlakno/vlakna pomeni, da je sintetična tkanina, običajno mešanica poliestra in poliamida, narejena iz super tankih mikrovlaken oz. niti. Mikrovlakna so 100-krat tanjša od človekovega lasu, v postopku obdelave pa so nato še stisnjena, kar dodatno poveča njihovo površino. Zaradi te ogromne površine vlaken lahko tkanina pobere neverjetne količine tekočine, prahu in celo bacilov.
Kje se lahko uporabljajo mikrofibra krpe?

Uporabljate jih lahko za čiščenje prav vseh prostorov v hiši, tudi garaže. Nekaj namigov:
•Za brisanje prahu: priznajte, ni boljšega izdelka za brisanje prahu kot je mikrofibra krpa. Zaradi superfino tankih vlaken krpa namreč pobere čisto vse skrite drobce prahu. Krpo uporabljajte suho in jo samo sproti strepajte skozi okno. In če jo v enem kotu rahlo zmočite, lahko z mokrim delom odlično pobrišete sledi prstov na vratih ali obroče od kavnih skodelic in kozarcev na mizi.
•Za brzinsko in sprotno čistilno akcijo v kopalnici: saj veste kaj vse se nabira na umivalniku, pipi in odtokih (še posebno v večjih družinah in z več moškimi člani). No, imejte nekje pri roki v kopalnici eno tako čudežno krpo. V minuti je lahko prej bljak umivalnik videti, kot da je bil ravnokar temeljito pomit.
•Za čiščenje steklenih površin: krpo zložite na pol in nato še na pol, torej na četrtine. Zmočite samo en del krpe in ker je krpa zložene na 4 dele, ostane površina na drugi strani suha. Površine nato najprej pobrišite z mokrim delom in nato še s suhim delom. Bolj trdovratne packe od zobne paste na ogledalu boste morda morali z mokrim delom pobrisati večkrat, ampak ni potrebno močno drgniti, delo opravijo mikrovlakna!
•Za čiščenje in brisanje: tuš kabine, površin v kuhinji (pult, kuhalne plošče, inox površin, itn.), površin na in v avtu (šipe, armatura itn.)….in še in še.
Vzdrževanje mikrofibra krp

Najbolje je krpe čim bolj sproti spirati z navadno vodo. Tako boste zanesljivo odstranili tudi večje delce umazanije, npr. drobtine, ki bi lahko poškodovali gladke površine ob naslednjem brisanju s krpo. Zelo umazane krpe je najbolje oprati v vroči vodi, manj umazane pa lahko tudi v hladni. Vodi lahko dodate malo detergenta, ne smete pa uporabiti mehčalca, saj ta poškoduje mikrovlakna. Mikrokrp tudi nikoli ne perite skupaj z drugimi čistilnimi krpami, saj mikrovlakna privlačijo prah, kosme in drugo umazanijo. Krpe nato posušiite na zraku.

Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.

Spletne cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od maloprodajnih cen v trgovini.